Vehkeet > Ropailijan paratiisi

GL 150 VGLA 1T takajarrurumpu kuka tietää???

(1/1)

lasse:
Tietääkö kukaan onko VGLA1T takajarrurumpu sama kuin eurooppalaisissa GL 150:sissä? täähän on tää Belgian ja Skandinavian malli tää VGLA1T.. ja jotenkin netin mukaan eri osista. Kyse on 1959 mallista.
Ei viittis tilata Saksasta ennenkuin on vähän varmistanut sopivuutta..ei noi Guntherit sitä varmaan kuitenkaan tiedä??
Jos ei oo sama osa osaako kukaan vinkata mistä sais tilattua??

lasse:
Sain jo koko somemaailman ulkopuolelta apua, homma hanskassa

lasse:
Rumpuja ei kuulemma saa mistään,, Riku jeesas ja tiesi kertoa... muisteli että sprintin tai PX rumpu menee ..mutta ahistaa hieman hangaten siihen takana olevaan peltiin... voi mennä prikan kanssa ja istua hyvin.. jos joku tietää sopiiko perus GL:n rumpu näihin niin hyvä...täällä kuitenkin säilyy nämä kirjoitukset ja joku muukin voi alkaa painimaan saman asian kanssa.. hyvä sivusto.. ja hyvä että tämä on olemassa.

rikusk:
Kokemuksella VLA (GL) kone: Erot rummuissa on ainakin tiivistepinnnan halkaisijassa, vanhemmissa tiivisteen sisähalkaisija on pienempi (27mm) kuin uusissa (30mm). Mitoitus on kaiketi vaihtunut sprint veloce:n koneessa tai sen jälkeen.

Tota aikaisempaa rumpua saa taas (tai ainakin sai keväällä -18, vois pari sitten ei löytynyt) ja hatarasti muistelen Sip:ltä löytyi joku konversio-stefa, jolloin uudempaa PX rumpua voi käyttää vanhemmassa koneessa.

Mulla on toi originaali rumpu jouten, kun vaihdoin tän uuteen. Jos haluat sovittaa tuota, voin lainata. (Löytyy Helsingistä.)

lasse:
Kiitos hyvistä tiedoista, kävin Haagassa vertaamassa omaani toiseen GL ään ja se oli samanlainen kuin omani. Hieman ihmetytti "Klappi" mikä oli myös tässä toisessakin GLssä.. ehkä kuuluu vuosimalliin.. ? Ei mulla Rallyissä noin kovaa heittoa ole takarenkaassa. Nippu osia tulee LTHlta ja jatkan ihmettelyä taas kunhan nää helteet helpottaa.. voi olla että mun GL renkaat on kananmunat.pitää vaihdella ....

 Nyt se muuten kyllä käy ja lähtee hyvin käyntiin..kuumana ei. Uusi uimurin neula on tulossa , kaasari on putsattu, konkka ja kärjet tulossa..että eiköhän se niillä parane.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta